Klenkdent kft - a kecskeméti fogászat  KEZDŐLAP
RÓLUNK
SZOLGÁLTATÁSOK
ÁRAK
NYITVATARTÁS
KAPCSOLATFELVÉTEL

MAGUNKRÓL


Dr. KLENK ZSOLT

Dr. Klenk Zsolt fogorvosDr. Klenk Zsolt fogszakorvos vagyok, elsősorban esztétikai fogászattal, harapási problémák megoldásával és az ezekhez szükségszerűen társuló parodontológiai elváltozások kezelésével foglalkozom. Természetesen végzünk konzerváló fogászati, kisebb szájsebészeti beavatkozásokat, készítünk kivehető és rögzített fogpótlásokat. Betegeink a három éves kortól minden korosztályban megtalálhatók, ezért különleges hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és a megtartásra.

Egyetemi tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi egyetem Fogorvos Tudományi Karán szereztem 1980-ban. Győri gyakornokoskodás után Fog- és szájbetegségek szakvizsgát tettem 1983-ban

Dr. Klenk Zsolt, kecskeméti fogorvos, fogszakorvosEzt követően a római Giancotti klinika meghívására konzulensként egy évet töltöttem Olaszországban, majd 1985-ben véglegesen kitelepültem. 1989 nyarán az Anconai Tudományegyetem Fogorvosi Karán diplomáztam és Fogorvosi szakvizsgát tettem. Tíz éven keresztül privát praxisaimban dolgoztam Rómában, majd 1998 végén hazatelepültem.

1999.ben Budapesten nyitottam rendelőt, amit 2000-ben Kecskemétre költöztettem.

Beszélt nyelv: olasz, anyanyelvi szinten
KOBELA JULIANNA

Kobela Julianna fogászati szakaszisztensKobela Julianna vagyok. 2000-ben megnyitottuk Kecskeméten a fogászati rendelőnket. 2006-ban egészségügyi vizsgát tettem. 2007-ben befejeztem a természetgyógyász akadémiát, majd 2008-ban reflexológus szakot és fülakupunktúrás addiktológus szakot szereztem. 2012-ben Fogászati szakasszisztensi diplomával gazdagítottam tanulmányaimat.

A rendelőben, mint ügyvezető tevékenykedem, a páciensekkel állandó kapcsolatban állok személyesen és telefonon is. Munkám során nagy hasznát veszem az egészségügyről, az alternatív gyógyászatról tanultaknak.

Hasznos tanácsokkal látom el a kezeléseken résztvevőket, illetve a kérdéseikkel hozzám fordulókat, ami nagy örömemre szolgál.

A rendelő kialakításakor különleges hangsúlyt helyeztünk arra, hogy mozgássérült betegeink akadálymentesen érhessék el a kezelőegységet és önállóan vehessék igénybe a fogászati ellátást. Rendelőnk autóbusszal és gépkocsival egyaránt jól megközelíthető. A kezelés idejére a közeli, térítésmentes parkolóban hagyhatja autóját.


Kenkdent fogászati rendelő Kecskeméten


A kecskeméti Klenk Dent fogorvosi rendelő

FOGÁSZAT KECSKEMÉTEN

A Klenk Dent fogászat Kecskeméten, 2000 óta látja el fogászati panaszokkal jelentkező pácienseit. A fogászati kezelések széles tárházán belül a fogmegtartó kezeléseket /gyökérkezelés, fogfelépítés, porcelán-kompozit esztétikai tömés/ részesítjük előnyben. Különös hangsúlyt fektetünk a fogágy /parodontium/ védelmére és a parodontológiai elváltozások kezelésére. A foghiányok pótlására rögzített és kivehető fogpótlásokat is készítünk igény szerint. Valamennyi beavatkozást igyekszünk fájdalommentes módon elvégezni. Gyermekekkel három éves kortól foglalkozunk.    
   
   
   

HOL TALÁL MEG BENNÜNKET?

Klenkdent, a kecskeméti Fogászat
KEZDŐLAP / RÓLUNK / SZOLGÁLTATÁSOK / ÁRAK / NYITVATARTÁS / KAPCSOLATFELVÉTEL
A weboldal nem tárol semmilyen személyes adatot, így megfelel a GDPR adatvédelmi törvény előírásainak.
CopyRight©2015. Dr. Klenk Zsolt
Készítette: MTeam